ILMAINEN TOIMITUS YLI 50€ TILAUKSIIN!

-15%

Lempikoru Onnelliset korvakorut hopea 33202

Original price was: 115,00 €.Current price is: 97,75 €.

Ritva Liisa Pohjalainen x Lempikoru malliston Onnelliset -korusarja on herkkä ja samalla voimakas.

 

Ritva-Liisa on viime vuodet keskittynyt taidelasin suunnitteluun ja filigraanin kierteet kiehtovat häntä. Nyt samat filigraanin kierteet ovat saaneet uusia muotoja hopeakoruissa.

Onnellisuus on elämän tärkeä päämäärä. Se muodostuu tasapainosta elämässä. Pehmeälinjainen sydämen muoto liittää yhteen kaksi osaa. Onni on tasapaino parisuhteessa, perheessä ja kaikessa elämässä. Onnelliset on ajaton, mutta samalla moderni sarja, joka soveltuu lahjaksi rakkaalle läheiselle. Onnelliset sarjasta voi kerätä kokonaisuuden, joka kestää aikaa.

Onnelliset korusarjan nappikorvakorut ovat 925 hopeaa, 13 x 16 mm

Ritva-Liisa Pohjalainen tunnetaan yhtenä Suomen arvostetuimmista muotoilijoista.  Hänen uransa on kulkenut muoti- ja tekstiiliteollisuuden kautta jalometalleihin,  keramiikkaan ja vaativien uniikkilasiveistosten suunnitteluun.  Ritva-Liisa on suunnitellut nyt Lempikorulle kolme uutta sarjaa.  Ritva-Liisa Pohjalaisen korut välittävät ajatonta kauneutta. Ne ovat syntyneet pohjoisen  luonnon vaikutteista, ystävyydestä, rakkaudesta ja puhtaan muodon tinkimättömyydestä.  Pohjalaisen muotoilu kestää aikaa ja on avoin liittymään osaksi Sinun ainutkertaisia  tarinoita.

Saatavuus: 2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 3320200000 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
Materiaali

925 hopea, Platinoitu

Koko

13 x 16mm

Kiinnitys

Lukittava tappi

Tuotemerkki

Ritva-Liisa Pohjalainen x Lempikoru